Travel guide: London (England)

Last weekend my mom and I went to London. We had been there six years ago to see the most famous sights. This time it was just for two days, because was my mom’s birthday this week and my present to her was a sushi class at the Yo Sushi Sushi School (more about that in another article).

Afgelopen weekend gingen mijn moeder en ik naar Londen. We waren daar zes jaar geleden al eens geweest. Toen hadden we alle alle beroemde bezienswaardigheden gezien. Dit keer gingen we voor mijn moeders verjaardag en volgden wij een sushi cursus bij Yo Sushi Sushi School (meer over Yo Sushi in een ander artikel).

SIGHTS/ ZIEN

 

– Bloomsbury Square Garden, Russell Square, Hyde Park, Green Park, St. James Park
When the sun in shining, walking through one of the many parks in London is a great idea. Hyde Park is definitely worth a visit if you like flowers, because they have a huge well-maintained garden.

Als de zon schijnt, is het een goed idee om door een van de mooie parken in Londen te lopen. Hyde Park is zeker de moeite waard als je van bloemen houdt, omdat zij een goed onderhouden tuin hebben.

 

– Buckingham palace, Big Ben, Westminster Abbey, London Eye
The Westminster-area is where you can find Buckingham Palace, Westminster Abbey, the Big Ben and the London eye.

In het Westminster-gebied vind jij Buckingham Palace, Westminster Abbey, de Big Ben en de Londen eye.

 

Trafalgar square, Piccadilly circus, St. Pauls
Another area in London where you can walk around and see many famous sights is Soho. There you will find Trafalgar square and Piccadilly circus. Via ‘the strand’ you can walk to St. Pauls Cathedral.

Een ander gebied in Londen wat fijn is om door te lopen en veel bezienswaardigheden te zien is Soho. Hier vind jij Trafalgar square and Piccadilly circus. Via de straat ‘de strand’ kun je naar St. Pauls Cathedral lopen.

 

– Oxford street, Regent street
The best streets for shopping are Oxford street and Regent street.

De beste straten om te winkelen zijn Oxford street en Regent street.

Other places to visit:
Harrods
Harrods is one of the most famous malls in London and certainly worth a visit.

– Tower Bridge
When you walk around the Thames, you should walk to the Tower Bridge.

Andere plekken om te bezoeken:
– Harrods
Harrods is een van de meest bekende winkelcentra in Londen en een bezoekje waard.

– Tower Bridge
Als je rond de Thames loop, is een wandeling naar de Tower Bridge een goed idee.

 

FOOD/ ETEN
We only stayed one night in London and had our sushi workshop during dinner. We did went out for breakfast and lunch, and went to a few bakeries for a sweet fix. I will write a seperate post on the food in London.

We bleven maar een nacht in Londen en hadden ze sushi workshop tijdens het avondeten. Wel ontbeten en lunchten we buiten de deur. Ook zijn we naar een paar cafetjes geweest. Ik zal nog een apart artikel schrijven over het eten in Londen.

 

SLEEP/ SLAPEN
I felt choosing a hotel in London to be hard; there are so many neighbourhoods and the prices vary a lot. In the end we booked a room in the Bloomsbury Park (Thistle) hotel. The location (near Holborn metro station) was great, the staff was friendly and the room (and bathroom) were clean. The only ‘downside’ was the strong smell of inscents or scented candles in the lobby. Because breakfast was 12 pond, we decided to have breakfast outside of the hotel.

Ik vond het moeilijk om een hotel in Londen te kiezen; er zijn zoveel buurten en de prijzen variëren enorm. Uiteindelijk boekten wij een kamer in het Bloomsbury Park (Thistle) hotel. De locatie (vlakbij Holborn metro station) was goed, het personeel was vriendelijk en de kamer (en badkamer) waren schoon. Het enige nadeel was de sterke geur van geurkaarsen in de lobby. En omdat het ontbijt 12 pond was, besloten wij buiten de deur te ontbijten.


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s